Om oss

Det är jag, Göl Lindblom, som driver Kulltorpspressgjuteri.se. Mitt hundintresse tog vid redan som barn tack vare att mina föräldrar skaffade en labrador i samband med att jag fyllde fyra år. Kristian, som hunden hette, levde i 12 år och jag saknar honom fortfarande.

I vuxen ålder har jag två egna hundar; en labrador och en golden retriever, som fortfarande lever och mår väl. Jag arbetar även som hundinstruktör på ideell basis i en medelstor hundklubb, men att enbart förmedla sina synpunkter och specialkunskaper fysiskt är ineffektivt.

Att kunna skriva faktarika och träffande artiklar på webben är både mer effektivt samt givande, och någonting jag kommer att fortsätta med under en lång tid framöver. Till min hjälp har jag två medförfattare; Albin Hanson och Moa Frisk.

 

Albin Hansson

Albin är mitt kusinbarn, så även en hundvän av rang. Han hjälper mig med de tekniska bitarna som hör till webbsidan, då jag varken vill eller kan programmera eller installera insticksprogram för WordPress.

Albin är även behjälplig gällande att översätta engelska artiklar med svårt språk, vid de tillfällen inspiration och kunskaper måste hämtas in externt.

 

Moa Frisk

Moa och hennes hund Freddie är en två före detta elever som deltagit på ett flertal hundkurser som genomförts i min regi. Hon har precis som jag ett stort hundintresse, och då hon även är gymnasielärare i svenska hjälper hon mig med grammatiska frågor.

Även om det är jag som är ytterst ansvarig för innehållet är Moa en extremt bra och framförallt effektiv resurs som bidragit till att det material som återfinns på webbsidan håller en mycket bra kvalitet beträffande det språk samt den grammatik som återfinns i artiklarna.

Leave a Comment